ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης θα παραμείνει η έξοδος προς Κάντζα (Kόμβος 17) κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 26/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 27/04/2024. 

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό την Κάντζα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, στη συνέχεια να εξέλθουν στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Μεσογείων, όπου θα κάνουν αναστροφή και θα κινηθούν στο ρεύμα προς Ελευσίνα για να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Κάντζα (Κόμβος 17). 

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία τουαυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ