Η Ioakimidis Textiles επενδύει στην υψηλή αισθητική εδώ και δεκαετίες. Και αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει κατά την ανάθεση του σχεδιασμού και της κατασκευής του νέου της corporate website στην Generation Y – International eBusiness Hub.

Mία από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στη βιομηχανία των γυναικείων υφασμάτων έθεσε ως στόχο στην Generation Y να δημιουργήσει έναν εκσυγχρονισμένο και μοντέρνο ιστότοπο, ο οποίος να μεταφέρει ψηφιακά όλη τη φιλοσοφία, τις αξίες, το μέγεθος και το μεγάλο εύρος του αντικειμένου και των δραστηριοτήτων της Ioakimidis Textiles.

Επιστρατεύοντας την 21ετή εμπειρία, την τεχνογνωσία, τη βαθιά γνώση του UI/UX design και του copywriting, καθώς επίσης και την τεχνολογική καινοτομία της,  η Generation Y δημιούργησε έναν tailor-made λειτουργικό ιστότοπο που αναβλύζει αισθητική, με πλούσιο περιεχόμενο το οποίο έχει αποδοθεί ιδανικά, εξασφαλίζοντας το πιο ευχάριστο user journey και για τους επαγγελματίες που συνθέτουν το πελατολόγιο της Ioakimidis Textiles, αλλά και για τους απλούς χρήστες που επιθυμούν απλά να περιηγηθούν σ’ ένα website που εξυμνεί τη μόδα και την ομορφιά του υφάσματος.

Επιπρόσθετα, η Generation Y οραματίστηκε και πρότεινε στην Ioakimidis Textiles τη δημιουργία του επίσημου εταιρικού βίντεο της εταιρείας, του οποίου ανέλαβε εξ ολοκλήρου την παραγωγή, με δική της επιμέλεια σ’ όλα τα στάδια, από το concept και τη δημιουργία του σεναρίου, μέχρι τη σκηνοθετική διεύθυνση των γυρισμάτων και τη συνεργασία με drone συνεργείο για τις καθηλωτικές εναέριες λήψεις. 

Με ισχυρή παρουσία και εξαγωγές σε 40 χώρες σ’ όλον τον κόσμο, καθώς και με οδηγούς το όραμα για καινοτομία και το αληθινό πάθος για τη μόδα, η Ioakimidis Textiles επενδύει σταθερά στην τελειότητα. 

Και για αυτήν της ακριβώς την επένδυση, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη απόσβεση, από το εξαιρετικό ψηφιακό προφίλ που δημιούργησε η Generation Y, ακολουθώντας μια μινιμαλιστική,  εκλεπτυσμένη και κυρίως ουσιαστική διαδρομή, με προορισμό τον ολοκληρωτικό ψηφιακό μετασχηματισμό του συνεργάτη της.

Συμμετοχή της Generation Y στην εκδήλωση «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Ελληνικό Επιχειρείν – Διεθνής Εμπειρία και Παγκόσμιες Τάσεις»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here