Τα Coffee Business Awards, η διοργάνωση θεσμός των επαγγελματιών του καφέ και της καφεστίασης, επέστρεψε φέτος, για 3η χρονιά, επιβραβεύοντας τους κορυφαίους του κλάδου. Η πολυαναμενόμενη Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2021 (#coba21) διεξήχθη υβριδικά, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ψηφιακά μέσα από την χρήση της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex, και με φυσική παρουσία, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Στα φετινά Coffee Business Awards 2021 απονέμονται συνολικά 85 κατηγορίες βραβείων, σε 7 θεματικές ενότητες, καθώς και 14 τιμητικά βραβεία.

Θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ethos Events για την διοργάνωση ανέφερε: Είναι ιδιαίτερη χαρά να χαιρετίζω τα βραβεία Coffee Business Awards. Τα βραβεία αυτά δίνουν μια ώθηση στον ανταγωνιστικό κλάδο του καφέ και της καφεστίασης. Ο εν λόγω τομέας, όπως και το σύνολο των επιχειρήσεων, βρέθηκε ενώπιον νέων προκλήσεων, λόγω της τραγωδίας  covid-19.H κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό του κλάδου, στηρίζοντας έγκαιρα και με στοχευμένα μέτρα. Οι νέες συνθήκες επιτάσσουν την προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Πρέπει ο κλάδος να αφουγκραστεί τις νέες ανάγκες των καταναλωτών, να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, με νέα προϊόντα και υπηρεσίες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here