Δημήτρης Μαλλάς

 

Η αναμονή για την είσοδο του Πλαισίου στην αγορά των λευκών ηλεκτρικών συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια κ.ά.) έληξε με τη γνωστή αλυσίδα να ξεκινά -έστω και ανεπίσημα- τη διάθεση προϊόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η σχετική διαφήμιση είναι ήδη στον αέρα και από το μήνυμα της φαίνεται πως η πρόθεση του Πλαισίου είναι να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις «έξυπνες» ηλεκτρικές συσκευές, ήτοι αυτές που διαθέτουν δυνατότητες διασύνδεσης και μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε ένα «έξυπνο» σπίτι.

Η διάθεση ξεκίνησε από το www.plaisio.gr, ενώ η διαφήμιση επιβεβαιώνει ότι αρχικά θα είναι 5 τα καταστήματα που θα προσφέρουν -μέσα στις επόμενες ημέρες- τη δυνατότητα στους πελάτες του Πλαισίου να αποκτούν λευκές συσκευές από φυσικά σημεία πώλησης. Από τα 5 καταστήματα, το 1 είναι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα αυτό της Καλαμαριάς, ενώ τα υπόλοιπα 4 είναι στην Αττική: Αγία Παρασκευή, Δάφνη, Μεταμόρφωση καθώς και στο νέο κατάστημα στην περιοχή του Ρέντη (Πέτρου Ράλλη 99), το οποίο πρόκειται να κάνει τα επίσημα εγκαίνια την επόμενη εβδομάδα και στο οποίο αναμένεται να υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά το πως θα παρουσιάζονται οι λευκές οικιακές ηλεκτρικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here