Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη, τοποθετήθηκε χθες στη θέση του Γενικού Διευθυντού και Chief Financial Officer. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου αναλαμβάνει καθήκοντα στις 2 Ιανουαρίου 2019.

Ήταν επικεφαλής της ομάδας του Strategy που ολοκλήρωσε το Restructuring Plan της Alpha Bank, με την DG Comp (πωλήσεις θυγατρικών εξωτερικού, χαρτοφυλακιων κλπ) και παλαιότερα συντόνισε όλες τις  επιτυχείς ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας.

Με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ο κ. Παπαγαρυφάλλου είναι κάτοχος Μ.Β.Α. στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση του University of Wales, Cardiff Business School.

Εργάστηκε στη Citibank και την ABN AMRO. Από το 1998 εργάζεται στην Alpha Bank, έχοντας διατελέσει διευθυντής των Διευθύνσεων Εταιρικής Αναπτύξεως, Διεθνούς Δικτύου και Στρατηγικού Σχεδιασμού.  Τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής της Alpha Bank.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here