Από 18/3/2020 και μέχρι νεωτέρας η ΛΑΝΑΚΑΜ προέβη στην αναστολή λειτουργίας των γραφείων και show-room στο Πύργο των Αθηνών, Μεσογείων 2-4 ΤΚ 11527, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού και με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων και πελατών μας χονδρικής και λιανικής.

Επίσης τη Δευτέρα 16/3/2020 η εταιρία ενημερώθηκε από την διαχείριση του Πύργου Αθηνών ότι ευρέθει κρούσμα κορωνοιού σε αλλη εταιρεία που εδρεύει επί του κτιρίου. Επιπροσθέτως από την Παρασκευή 13/3/2020 έχει κλείσει το εμπορικό κέντρο Golden Hall στο οποίο διατηρούμε κατάστημα.

Τέλος από 18/3/2020 η εταιρία έχει αναστείλει την λειτουργία των καταστημάτων μας λιανικής στο Κολωνάκι, Καψάλη 6 και Τσακάλωφ 8 μέχρι νεωτέρας βάση οδηγίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι πωλήσεις μέσω internet εκτελούνται κανονικά μέσω του OnLine καταστήματος http://www.lnkm.gr και η εταιρεία λειτουργεί πλήρως μέσω τηλεργασίας των διοικητικών υπαλλήλων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here