Γράφει η «ξενοδόχος»

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2021 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που τρέχουν οι Deloitte και Savills για τους δύο Πύργους στο Ελληνικό για τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων επενδυτών.

Η Lamda, όπως άλλωστε έχει ήδη προαναγγείλει ο διευθύνων σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου θα συστήσει κοινοπραξίες με κορυφαία ονόματα της αγοράς για τα επιμέρους έργα του mega project, στα πρότυπα της αντίστοιχης με την ΤΕΜΕΣ (Costa Navarino, Hilton) για τα δύο ξενοδοχεία στην παραλία ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Τώρα προχωρούν οι συζητήσεις και για άλλες δύο κοινοπραξίες , για τον Πύργο με χώρους γραφείων και ξενοδοχείου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και τον οικιστικό Πύργο επί της Παραλιακής «που θέλουμε να ξεκινήσουν εντός των επόμενων 15 μηνών», όπως ανέφερε ο κ. Αθανασίου χθές στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

  • Στη συνέλευση εγκρίθηκε και η εκλογή των νέων μελών του δ.σ. που εκπροσωπούν σχεδόν όλα το φάσμα των κλάδων της χώρας, αποτυπώνοντας ουσιαστικά «και την πολυμορφία της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού», σύμφωνα με τη διοίκηση της Lamda.

Σε συνέχεια των ήδη σημαντικών μελών του, μεταξύ των οποίων είναι ο Ευτύχης Βασιλάκης πρόεδρος της Αegean Airlines και Οlympic Αir με τον οποίο η Lamda Development έχει ήδη ανακοινώσει στρατηγική συμφωνία για το Ελληνικό, ο Βασίλης Κάτσος πρόεδρος της VNK Capital, ο Γιώργος Γεράρδος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πλαισίου, και o Oδυσσέας Κυριακόπουλος, από σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Lamda συμμετέχουν δύο νέα ανεξάρτητα μέλη.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου η οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της γνωστής Βιομηχανίας Μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και έχει επίσης διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της ALPHA BANK και της ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ.

Επίσης νέο μέλος από σήμερα είναι η Kαλυψώ Νομικού Πρόεδρος του Δ.Σ. της A.M. Nomikos Transworld Maritime Agencies, διεθνούς ναυτιλιακής επιχείρησης και μέλος Δ.Σ. διεθνών ναυτιλιακών εταιρειών, και διαφόρων ελληνικών MKO (Solidarity Now, Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, MDA Hellas). Έχει επίσης διατελέσει Aντιπρόεδρος του Δ.Σ. της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και μέλος του ελληνικού γραφείου της Διεθνούς Διαφάνειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here