Γράφει η «ξενοδόχος»

Να μετριάσει τις επιπτώσεις από την πανδημία για τα malls του ομίλου προσπαθεί η διοίκηση της Lamda, πέραν φυσικά των ενεργειών που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο -και μάλιστα εντατικά- σε σχέση με την επένδυση του Ελληνικού εν όψει και της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με το ελληνικό Δημόσιο από τις αρχές του νέου έτους.

Για τα malls του ομίλου τα οποία βρίσκονται κάτω από καθεστώς αναστολής λειτουργίας, έχοντας απωλέσει μάλιστα σημαντικά έσοδα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας λόγω των περιοριστικών μέτρων στο λιανεμπόριο, η Lamda έχει εισάγει τώρα μία ολοκληρωμένη πρόταση για την ‘’παραλαβή εκτός’’ ή αλλιώς click away, που αφορά μάλιστα πολλαπλές αγορές όχι μόνο από ένα αλλά ακόμη και διαφορετικά καταστήματα, με στόχο να στηριχθούν και οι καταστηματάρχες.

  • Εφόσον ο καταναλωτής έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές αγορές, έχοντας ήδη εξοφλήσει, αυτές συγκεντρώνονται και μεταφέρονται στον εξωτερικό χώρο με σχετική σήμανση σε ειδικά σημεία παραλαβής και τοποθετούνται απευθείας στο αυτοκίνητο, χωρίς ο καταναλωτής να σταθμεύσει ή να  εξέλθει του οχήματός, ενώ δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο η στάθμευση και η άσκοπη παραμονή στον χώρο.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ

«Πυρετός» προετοιμασίας επικρατεί στον όμιλο με την προοπτική του νέου έτους και της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο, με στόχο εντός του δεύτερου τριμήνου του 2021 να ξεκινήσουν οι ουσιαστικές εργασίες για τη μεγάλη επένδυση και τα έργα της πρώτης πενταετίας άνω του 1,5 δις. ευρώ για τη Lamda ( 2,5 δισ € εφόσον συμπεριληφθεί και η επένδυση του σχήματος Μohegan ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με καζίνο).

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι όπως οι Deloitte και Savills συνδράμουν στο έργο των συμμαχιών που θα επιδιώξει ο όμιλος, στο πρότυπο του joint venture που ανακοινώθηκε με την ΤΕΜΕΣ του ομίλου Κωνσταντακόπουλου και του Olayan Group για τα δύο ξενοδοχεία εντός της έκτασης. Ηδη, η διοίκηση της Lamda έχει προϊδεάσει σχετικά και όσο προχωρά προς την εκκίνησή του το έργο τόσο θα προχωρούν και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της αγοράς, εντός κι εκτός Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here