Εμπιστοσύνη στην προοπτική, στο σχέδιο και στην ποιότητα του project.
Δεν πέρασε απαρατήρητη, από τους χρηματιστές, η αγορά 40.000 μετοχών της εταιρείας Lamda Development από την Consolidated Lamda Holdings (CLH).
Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε  στα 8 ευρώ, δηλαδή κοντά στα 8,43€ που είναι τα υψηλά 52 εβδομάδων, για τη μετοχή της Lamda Development.
Η ανάλυση πίσω από την εντολή αγοράς στα 8 Ευρώ, δεν είναι περίπλοκη.
Με βάση τις προβλέψεις για τα αποτελέσματα του 2021, την εκκίνηση των πρώτων, σημαντικών, έργων η αγορά θεωρεί ως πιθανότερο το ενδεχόμενο οι τιμές των 8 ευρώ να αποτελούν παρελθόν.
Αυτό σημαίνει ότι η μητρική προχώρησε σε μία κίνηση επενδυτική μεν, αλλά και απόδειξης της εμπιστοσύνης για την προοπτική της Lamda Development.
  • Το πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg, για προπώληση του συνόλου των διαμερισμάτων στο Marina Tower αλλά και των 27 παραθαλάσσιων βιλών, έως τις αρχές του 2022 φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να ενισχυθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον, κυρίως, ξένων επενδυτών.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου, Οδυσσέα Αθανασίου, η μέση τιμή πώλησης υπολογίζεται στα 9.000 ευρώ/τ.μ ενώ έως το 2025, οπότε αναμένεται να ολοκληρωθούν τα βασικά προγράμματα η τιμή θα μπορούσε να φθάσει, ακόμη και, τα 14.000€ / τετραγωνικό μέτρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here