Σε δημόσιες τοποθετήσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό απαντά η Lamda Development, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις προσδοκίες για κάτι τέτοιο.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, προκειμένου, όπως τονίζει, να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό, διευκρινίζει πως οι συγκεκριμένες και δη επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις «δεν λαμβάνουν  υπόψη ούτε τη γενικότερη νομοθεσία ούτε τις συμβατικές προβλέψεις, όπως αυτές προκύπτουν μεταξύ εταιρείας και δημοσίου».

Σπεύδει να τονίσει ότι τα έργα στο Ελληνικό θα αρχίσουν όταν τακτοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες εκκρεμότητες. Αυτές και μόνο όπως εξηγεί θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» από το δημόσιο στην εταιρεία.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή επαναλαμβανόμενες δημόσιες τοποθετήσεις, ότι η Lamda Development («η Εταιρεία») θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό, και προκειμένου να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό, διευκρινίζονται τα εξής:

Οι τοποθετήσεις αυτές δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε τη γενικότερη νομοθεσία, αλλά ούτε και τις συμβατικές προβλέψεις, όπως αυτές προκύπτουν από τις συμβάσεις μεταξύ Εταιρείας και Δημοσίου. Τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν με την τακτοποίηση όλων των προβλεπόμενων εκκρεμοτήτων, οι οποίες και μόνο θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» από το Δημόσιο στην Εταιρεία».

 

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here