Σε διαπραγματεύσεις με μεγάλο κινεζικό οργανισμό και δύο αμερικανικά Ταμεία για λογαριασμό πελάτη της βρίσκεται η LA Business Consultancy Ltd (LABC), με σκοπό την σύναψη συμφωνίας για χρηματοδότηση μεγάλου κατασκευαστικού έργου στην Αλβανία.

  • Στόχος είναι η χρηματοδότηση να ανέλθει στα 100 εκατ. ευρώ.

Ο πελάτης, είναι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των υποδομών για πάνω από 20 χρόνια και είναι επί του παρόντος δικαιούχος σύμβασης για την κατασκευή μεγάλων οδικών τμημάτων με την νικητήρια προσφορά της να υπερβαίνει τα 215 εκατομμύρια ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό, η εν λόγω εταιρία υπέγραψε πριν από λίγο καιρό συμφωνία με την LA Business, προκειμένου να αναζητηθούν πιθανοί επενδυτές εκμεταλλευόμενη την εκτεταμένη εμπειρία και το δίκτυο της συμβουλευτικής εταιρείας στην περιοχή.

Η LA Business είναι συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου οι άνθρωποί της δραστηριοποιούνται τις τελευταίες δύο δεκαετίες, στον τομέα των επενδύσεων, τον τραπεζικό κλάδο, την ασφαλιστική αγορά και άλλους κλάδους λιανικής.

Ιδρύθηκε από τον Λάμπρο Χριστοφή το 2014 και έχει συμμετάσχει σε μια σειρά επιτυχημένων επενδυτικών συμφωνιών σε Κύπρο, Ελλάδα, Αλβανία, Σερβία, Μαυροβούνιο και αλλού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here