«Να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες που δεν μας στήριξαν ότι είμαι εδώ για όλους. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό στις 22.00 και μετά την εκτίμηση της Singular Logic που δίνει καθαρή αυτοδύναμία στη ΝΔ.

«Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια και συμπλήρωσε: «Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος βαθιά επώδυνος. Ηταν η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ στον τόπο μας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Ελληνες του εξωτερικού. «Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι Ελληνες αξίζουμε καλύτερα και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε στην πράξη».

«Αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ η ευχή των γονιών μου» είπε λίγο πριν κλείσει την νικητήρια ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ των εκλογών.

«Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος αλλά όμορφος αγώνας. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει» συμπλήρωσε εμφατικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here