Έπειτα από δύο και πλέον έτη διαρκών πτήσεων, η αεροπορική Cobalt κυπριακών συμφερόντων ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία της και προχωρά σε διαδικασία διαχείρισης.
Η ανακοίνωση:
Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η αεροπορική εταιρεία COBALT AIR αναστέλλει τη λειτουργία της τα μεσάνυκτα της 17ης Οκτωβρίου 2018 και προχωρά σε διαδικασία διαχείρισης μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες λειτουργίας.
Είναι μια θλιβερή μέρα για όλο το προσωπικό και τους επιβάτες της COBALT AIR. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, η εταιρεία εργαζόταν απρόσκοπτα και αδιάληπτα έτσι ώστε να διασφαλίσει την μακροπρόθεσμη οικονομική της επάρκεια. Παρ´ όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν αλλά και την σκληρή δουλεία και αφοσίωση στο να κτιστεί και να εδραιωθεί η εταιρεία αυτή, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστούν οι οικονομικοί πόροι που ήταν αναγκαίοι για τη συνέχισή της πορείας της εταιρείας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη λύπη μας για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία προς τους επιβάτες μας.
Η εταιρεία επιθυμεί να ευχαριστήσει το προσωπικό της για τη σκληρή δουλεία, την αφοσίωση, το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, τους πελάτες της που την στήριξαν και ταξίδεψαν μαζί της με ασφάλεια καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες της».

Χθες αργά το βράδυ εξάλλου η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν με ταξιδιωτικούς πράκτορες ή με τις τράπεζές τους για επιστροφές χρημάτων. Ήδη εξάλλου η εταιρεία Blue Air ανακοίνωσε ναύλα διάσωσης ενώ οι επιβάτες μπορούν να δουν εδώ τα επόμενά τους βήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here