Μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα του στην Αθήνα, το 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, την Εμπειρία, τις Νέες Αγορές αλλά και το Προσωπικό των Ξενοδοχείων.

Επιλέγοντας για ακόμη μια φορά το ξενοδοχείο The Met, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 17/2 στις 11:00 με ανανεωμένο format παρουσίασης, που, έπειτα και από την πρώτη στάση του στην Αθήνα, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Οι υψηλής τεχνογνωσίας παρουσιάσεις σχετικά με την Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική, το Guest Experience, τις Νέες Αγορές και το Προσωπικό Ξενοδοχείου, τα πρακτικά Case Studies από τη WebHotelier και την εταιρεία Scent Plus, καθώς και το πρόγραμμα Google Grow Greek Tourism Online αποτέλεσαν ένα σημαντικό σημείο αναφοράς τής ξενοδοχειακής εξέλιξης, με το κοινό να περιγράφει την τρίτη διοργάνωση του 100% Hotel Workshop Tour ως την πλέον επιμορφωτική και αναβαθμισμένη.

Με νέους ομιλητές, όπως τον Μιχάλη Κραουνάκη – Αρχιτέκτονα στην k-division, την Κατερίνα Πετροπούλου – Hotel Sales Specialist στη Hotelising και τον Γεώργιο Λύρα από τη Workathlon, αλλά και τον Ζένιο Ζένιου από το Destsetters να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το Ξενοδοχειακό Experience Design, η τρίτη εμφάνιση του 100% Hotel Workshop Tour στη Θεσσαλονίκη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τις ομιλίες θα συντονίζει όπως κάθε χρόνο ο Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία του signature πλέον διαδραστικού κλίματος των Workshops.

Στον χώρο θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

*Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν και το κοινό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας παρακάτω.

 

Εγγραφείτε στο Workshop της Θεσσαλονίκης εδώ →

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here