Καινοτόμες λύσεις εύκολων και ασφαλών πληρωμών σε αυτόματους πωλητές εφαρμόζει η Cardlink, στο i-mall concept store, το πρώτο ρομποτικό micro-market κατάστημα χωρίς μετρητά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία i-mall Micro Market δημιούργησε στη Νέα Σμύρνη το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης που θα λειτουργεί 24/7/365, χωρίς την παρουσία εργαζομένων, χρησιμοποιώντας τεχνολογικά προηγμένα ρομποτικά μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

Η Cardlink εξυπηρετώντας την ανάγκη της i-mall Micro Market για απομακρυσμένη cloud διαχείριση και στις πληρωμές, εγκατέστησε τα νέας γενιάς self-service Αndroid POS ΙΜ30 στους αυτόματους πωλητές του καταστήματος, για συναλλαγές με τη χρήση κάρτας, wallet ή wearables.

Eξοπλισμένα με μεγάλη οθόνη αφής, δυνατότητα σύνδεσης 4G και το αξιόπιστο λογισμικό Cardlink POSsible, τα ΙΜ30 POS προσφέρουν ένα εύχρηστο και γρήγορο περιβάλλον συναλλαγών.

Η i-mall Micro Market έχει επίσης πρόσβαση στην self-service ψηφιακή πλατφόρμα Cardlink apollo, που διατίθεται δωρεάν σε όλες τις συνεργαζόμενες με την Cardlink επιχειρήσεις, επιτρέποντας της την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο όλων των στοιχείων συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του καταστήματος, μέσω αναλυτικών reports, χρήσιμων γραφημάτων και στατιστικών στοιχείων.

Ανταποκρινόμενη στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου λιανικού εμπορίου, η Cardlink μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που χρειάζεται τελευταίας τεχνολογίας POS για πληρωμές χωρίς επιτήρηση, καθιστώντας τις συναλλαγές σε αυτόματους πωλητές χωρίς μετρητά, εύκολες και ασφαλείς, τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here