Η εξειδικευμένη Έκθεση για το Real Estate επιστρέφει δυναμικά από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, πλήρως ανανεωμένη και με νέες ψηφιακές δυνατότητες.

Σε μια εποχή όπου οι εξελίξεις στον κλάδο του Real Estate είναι ραγδαίες και η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις είναι επιτακτική, ο ρόλος της 2ης Premium Real Estate Expo είναι καίριος και καταλυτικός. Για το 2022, η Premium Real Estate Expo, έχει συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου Real Estate, όπως εξειδικευμένους επαγγελματίες, μεσίτες, διαχειριστές ακινήτων και επενδύσεων από το χώρο των κατασκευών, με στόχο να καλύψει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου. 

Στο πλαίσιο της 2ης Premium Real Estate Expo 2022 θα πραγματοποιηθεί το «1o Premium Real Estate Forum», όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς, τις διεθνείς εξελίξεις, το μέλλον των ακινήτων, τις αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Τη θεματολογία και τους ομιλητές του Forum μπορείτε να βρείτε στο www.realestateforum.gr.

Επιπλέον, ενισχύει την παρουσία της και διαδικτυακά, καταρρίπτοντας γεωγραφικούς περιορισμούς και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για ακίνητα στην ελληνική επικράτεια να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη. Μέσω της πλατφόρμας www.vrexpogreece.com, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων γραφείων Real Estate, Funds, οικονομικούς συμβούλους, καθώς και νέους πελάτες από όλο τον κόσμο. 

Υποστηρικτής και αρωγός της 2ης Premium Real Estate Expo είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων ΑθηνώνΑττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με την πολύτιμη στήριξη του οποίου πραγματοποιείται μια άρτια διοργάνωση, η οποία καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου.

Μεγάλος χορηγός της έκθεσης είναι η Union Properties, και χορηγοί οι Alpha Bank και Plasis Real Estate.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 2η Premium Real Estate Expo 2022 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rexpo.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here