Κι ενώ το project του Ελληνικού φαίνεται ότι μονοπωλεί το ενδιαφέρον, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες από την εταιρεία για την επέκταση του Golden Hall, με στόχο την ενίσχυση ιδιαίτερα του τομέα της οικογενειακής ψυχαγωγίας.

H λειτουργία ενός σημαντικού τμήματος του έργου αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2019, για την περίοδο των Χριστουυγέννων.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης θα ανέλθει στα 25 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να δημιουργήσει περισσότερες από 500 νέες θέσεις εργασίας, στεγάζοντας ενυδρείο, Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων, το μεγαλύτερο στεγασμένο παιδότοπο της χώρας κ.ο.κ..

Xθες, ο Όμιλος Lamda Development ανακοίνωσε τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου για το 2019. Τα καθαρά ενοποιημένα κέρδη αυξήθηκαν κατά +48% σε 37,2 εκατ. ευρώ. Η αύξηση της κερδοφορίας αποδίδεται κατά κύριο λόγο στη βελτίωση των αποτιμήσεων των επενδυτικών ακινήτων.

Την ίδια περίοδο, τα συνολικά ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα EBITDA του ομίλου ανήλθαν σε 27 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση +7,6% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού (NAV) αυξήθηκε κατά +10,6% και ξεπέρασε τα 486 εκατ. Ευρώ (6,24€/μετοχή).

Ο κύκλος εργασιών στο σύνολο των εμπορικών κέντρων της παρουσίασε αύξηση +1,1% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2018 και η μέση πληρότητα προσεγγίζει το 99%, ενώ παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον για νέες μισθώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here