Πολύ δρόμο και σκληρές διαπραγματεύσεις είχε η πορεία μέχρι το χθεσινό deal που ανακοινώθηκε για το Hilton της Αθήνας, που τελικά γίνεται Conrad μαζί με τις ‘’επώνυμες’’ κατοικίες που θα φέρουν το όνομα Conrad και Waldorf Astoria.

Μία πενταετία πίσω, στα ονόματα που ‘’έπαιζαν’’ με πολλές πιθανότητες για το εμβληματικό ξενοδοχείο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας ήταν αυτό της Mandarin Oriental, η οποία μάλιστα είχε έρθει πολύ κοντά με τoυς σημερινούς ιδιοκτήτες της Ιονική Ξενοδοχειακή Α.Ε., για τελική συμφωνία. Ωστόσο τελικά φαίνεται ότι επικράτησε ο όμιλος της Hilton, ο οποίος όπως φάνηκε τελικά δεν θα άφηνε εύκολα την ελληνική πρωτεύουσα πολύ περισσότερο όταν η Αθήνα, όπως εκτιμάται, θα επιστρέψει δριμύτερη τη μετά Covid 19 περίοδο.

Αλλωστε, όπως ανέφεραν και οι επιτελείς της Hilton με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις,

  • «Για περισσότερο από μισό αιώνα το Hilton Athens έπαιξε κομβικό ρόλο στην ανάδειξη της πόλης σε κορυφαίο διεθνή τουριστικό προορισμό, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μέλη βασιλικών οικογενειών και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.
  • Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διατηρούμε και συνεχίζουμε αυτήν την ιστορική κληρονομιά με τα brands  Conrad Hotels & Resorts, Waldorf Astoria καθώς και τα Conrad branded residences.
  • Τα πολυτελή brands της Hilton ακολουθούν μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης, με νέες μονάδες στη Σαρδηνία, το Κουβέιτ, την Τουλούμ, το Ραμπάτ, τη Σαγκάη και το Λος Άντζελες μέσα στο ερχόμενο έτος.
  • Με σύγχρονους και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, τεράστιο εύρος παρεχόμενων υπηρεσιών και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, η νέα μας παρουσία στην Αθήνα πρόκειται να αποτελέσει μία μοναδική προσθήκη στο αναπτυξιακό χαρτοφυλάκιο του ομίλου».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here