Ολοένα και βαθαίνει η κρίση στην εταιρεία MLS καθώς το πέρασμα του χρόνου μοιάζει να λειτουργεί εις βάρος της εταιρείας με τη διοίκηση να ταλανίζεται σε μια συνεχή αναζήτηση τρόπων που θα εκτονώσουν την κατάσταση και θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη στην αγορά.

Εκτός από την πτωτική πορεία της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο η διοίκηση έρχεται πλέον αντιμέτωπη και με αποχωρήσεις στελεχών.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδος έγινε γνωστή η αποχώρηση του επιχειρησιακού διευθυντή και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Ζάννα.Μόλις την περασμένη Παρασκευή γνωστοποιήθηκε πως ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της MLS, ο Γιάννης Ζάννας, Επιχειρησιακός Διευθυντής και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, αποχώρησε από την εταιρεία.

Ο κ. Ζάννας θεωρείτο το «δεξί χέρι» του ιδρυτή της MLS Γιάννη Καματάκη.

Κύκλοι εντός της εταιρείας κάνουν λόγο για ένα μπαράζ αιτήσεων παραίτησης οι οποίες ωστόσο δεν έχουν γίνει δεκτές.

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά με την MLS;

Στην εταιρεία φαίνεται πως επικρατεί έντονος προβληματισμός ως προς τον απόλυτα προσωποκεντρικό τρόπο άσκησης management, αλλά και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας και τα θέματα που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μετοχή της MLS, αν και τις τελευταίες ημέρες έδειχνε να σταθεροποιείται, την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε και πάλι πτώση 21,5%. Πλέον η μετοχή της από την έναρξη της περιόδου αστάθειας έχει καταγράψει πτώση -69%.

Διαβάστε επίσης:

Οι κινήσεις της MLS για ν΄ανακόψει την πτωτική τροχιά της μετοχής της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here