ΑLERT.
Διαπιστώνουμε, πως το τελευταίο διάστημα αρκετοί, μέχρι πρόσφατα, “κουμπωμένοι” επενδυτές έχουν αρχίσει και τα βλέπουν πάλι όλα …κανονικά.
Ή σχεδόν, όπως και πολύς κόσμος που συνωστίζεται, λες και δεν πέρασε μία μέρα.
  • Τα μηνύματα είναι αμφίσημα, απαιτούν προσοχή και όχι εφησυχασμό επειδή στην Wall Street έχει στηθεί ένα overdose party.

Τι μας λέει ένας έμπειρος παράγων της αγοράς;

Ο Λουκάς Παπαϊωάννου εξηγεί πως αν και η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τα συνεχόμενα νέα μέτρα, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες και για την αγορά παραμένουμε επιφυλακτικοί.
Μέχρι να δούμε τους πακτωλούς χρήματος, που υπόσχονται όλοι, να φθάσουν στην πραγματική οικονομία.
Προς το παρόν, μόνον η ΕΚΤ είναι ο φορέας που δρα, που ενεργεί και δεν αρκείται στα ΘΑ και τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις.
Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε, συμπληρώνει ο κ. Παπαϊωάννου, ότι τα προβλήματα που προϋπήρχαν στην οικονομία, με τα πρόσθετα που δημιούργησε το lockdown θα χρειαστούν χρόνο για να ξεπεραστούν, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
  • Το αυξημένο volatility των αγορών θα συνεχίσει να δίνει το παρόν και μόνο η επιβεβαίωση αλλαγής της τάσης θα μας δώσει την  ευκαιρία να επανατοποθετηθούμε σε σημαντικές τεχνικές στηρίξεις για επί μέρους μετοχές.
Σημαντικές περιοχές, που για 3 και πλέον μήνες αποτελούσαν σημαντικές αντιστάσεις. 
Για αυτό “τα μάτια μας 14”, η κρίση, οι συνέπειες της δεν επιτρέπουν τον παραμικρό εφησυχασμό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ