Με όχημα την σειρά Greek Frozen Yogurt η ΚΡΙ-ΚΡΙ μπήκε στις αγορές Νορβηγίας, Ταϊβάν και Σιγκαπούρης.

Με την ίδια επιχειρεί ο Παναγιώτης Τσινάβος να βγάλει “διαβατήριο” για την Walmart, στις ΗΠΑ.

–>H Κρι Κρι γιορτάζει 70 χρόνια και πρωτοπορεί με τη δημιουργία του πρώτου Θεματικού Πάρκου & Μουσείου Παγωτού

Σε προχωρημένες συζητήσεις η διοίκηση της μακεδονικής εταιρείας KΡΙ-ΚΡΙ με τους επιτελείς της Νο 1 αλυσίδας στην αμερικανική αγορά, που σε ενδεχόμενη ευόδωσης τους θα είναι σαν το “αγριοκάτσικο” να κατακτά το…Σαγκαρμάθα των Ιμαλαϊων.

Σε διαδοχικά ιστορικά υψηλά η μετοχή, “σκαρφαλώνει” στα 11,40 ευρώ, με +14,69% σε διάστημα μηνός και +19% από την αρχή του έτους ενώ αναρριχάται +73,25% σε διάστημα 52 εβδομάδων.

  • Αποτίμηση 376,9 εκατ.€– με την Eurobank Equities να έχει ξεκινήσει την κάλυψη της εταιρείας (στις 21 Φεβρουαρίου) με τιμή-στόχο τα 13,6 ευρώ και σύσταση “αγορά”, με την ΒΕΤΑ χρηματιστηριακή να την έχει συμπεριλάβει (στις 16 Δεκεμβρίου) στις 4+4 κορυφαίες επιλογές για το 2024 και μέχρι τώρα να δικαιώνεται απόλυτα.

 

 

  • Με εξαγωγές σε 42 χώρες– πάνω από το 50% της παραγωγής- έχει υλοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα 100 εκατ.- στην 10ετία- και σχεδιάζει άλλο ύψους 30 εκατ.- ενώ θα επεκτείνει τη μονάδα βιοαερίου και το θεματικό πάρκο παγωτού (εγκαινιάστηκε χθες Τρίτη).

Ειδικότερα, όσον αφορά στο Icecream Park, η είσοδος είναι 7 ευρώ– εκτός από την είσοδο-ξενάγηση περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση παγωτού- με τις προκρατήσεις σχολείων-μόνο για τον Ιούνιο- να έχουν φτάσει τις 1.000 σε χρόνο d.t.

 

(* ) Σαγκαρμάθα ( – सगरमाथा ) στα Νεπαλικά το Εβερέστ/υψηλότερη κορυφή της οροσειράς των Ιμαλαϊων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ