Διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης πωλήσεων και κύκλου εργασιών, που θα ξεπερνά τα 100 εκατ.€ , θα παρουσιάσει για το 2019 η ΚΡΙ ΚΡΙ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών, οι οποίοι παρακολουθούν χρόνια τώρα τη Μακεδονική εταιρεία.
    Προεξόφληση, που πιθανότατα να αποτυπώθηκε στο χρηματιστηριακό ταμπλό, με νέα ενίσχυση για την τιμή της μετοχής.
Στα 5,60 ευρώ, με άνοδο +1,82% που αντιστοιχεί σε χρηματιστηριακή αξία 185,2 εκατ. Ευρώ.
Η τρέχουσα τιμή υπολείπεται, μόλις 0,18 €, από το υψηλό ever, που είχε σημειωθεί στην συνεδρίαση της 8ης Ιουλίου.
  • Οι εκτός ελληνικής αγοράς πωλήσεις ξεπερνούν το 40% των συνολικών, με το 18%  να πραγματοποιείται στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη αγορά σε εξαγωγές.
Η διοίκηση Τσινάβου έχει εκπονήσει, καιρό τώρα, έναν αμυντικό σχεδιασμό προκειμένου να απορροφηθούν οι όποιες επιπτώσεις από το Brexit.
  • Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Παναγιώτης Τσινάβος υπολογίζει, πως ένα ελεγχόμενο Brexit θα επιβαρύνει το εκτελωνιστικό και μεταφορικό κόστος, κατά 2% με 3% επιβάρυνση, που μπορεί να απορροφήσει χωρίς να χάσει μερίδια αγοράς.
 Η ΚΡΙ ΚΡΙ έχει διευρύνει την εξαγωγική δραστηριότητα της, προσθέτοντας την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Σουηδία φτάνοντας ήδη τους 30 προορισμούς.
Αυξημένη ζήτηση που προοπτικά θα καλυφθεί με την υλοποίηση του τριετούς επενδυτικού προγράμματος (2019-2021) ύψους 27 εκατ.€ από τα οποία τα 18 εκατ.€ θα χρηματοδοτήσουν την αύξηση της παραγωγικότητας και της δημιουργίας νέας γραμμής παγωτού.        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here