Με μια σημαντική στελεχιακή προσθήκη ενισχύεται η G4S με τον κ. Κώστα Σανδαλή πρόσφατα να αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της G4S Cash Solutions.

Στέλεχος με 17 έτη εμπειρία στον χώρο των χρηματαποστολών και ιδιαίτερο αποτύπωμα στην αγορά, ο Κώστας Σανδαλής υπήρξε ένας εκ των ιδρυτών ομοειδούς αντικειμένου εταιρείας του κλάδου, στην οποία μέχρι και πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες. 

«Η ένταξη του Κώστα στην οικογένεια της G4S ενισχύει την πορεία επένδυσης που κάνει η εταιρεία μας σε υπηρεσίες αιχμής και υπηρετεί τον σταθερό προσανατολισμό μας να αποτελούμε το σημείο αναφοράς για ό,τι αφορά στις υπηρεσίες ασφάλειας. Παράλληλα, αποτελεί, εκτιμώ, και μια ψήφο εμπιστοσύνης από τη αγορά στις δυνατότητές μας να διαμορφώνουμε τις μελλοντικές συνθήκες στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των χρηματαποστολών και να προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε ο  Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου G4S, κ. Νίκος Μπαρμπίας.

«Με την αντίληψη μιας αγοράς που μετεξελίσσεται επιζητώντας σταθερά τις βέλτιστες υπηρεσίες, η G4S αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός πλαισίου εξειδικευμένων υπηρεσιών που συνδυάζουν την πολυετή εμπειρία, το πανελλαδικό  δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει η εταιρεία αλλά και την τεχνολογία της επόμενης ημέρας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ηγηθώ της ομάδας της G4S Cash Solutions και που μαζί θα αναπτύξουμε υπηρεσίες που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τον κλάδο, διατηρώντας σταθερά υψηλά την ποιότητα και ταχύτητα ανταπόκρισης» σημείωσε με τη σειρά του ο κ. Κώστας Σανδαλής.

Σημειώνεται πως στον συγκεκριμένο κλάδο η G4S κατέχει διαχρονικά το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς με το κύριο πελατολόγιο να απαρτίζεται από τα τραπεζικά ιδρύματα με τα super markets και εταιρείες στο retail, να ακολουθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ