Στην ανανέωση του www.dodoni.eu προχώρησε η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, προφέροντας στους επισκέπτες μία ακόμη πιο ευχάριστη και γρήγορη πλοήγηση, από όλες τις συσκευές και όλα τα προγράμματα περιήγησης.

Στο  www.dodoni.eu, οι χρήστες θα βρουν εύκολα και γρήγορα όλες τις πληροφορίες που ψάχνουν για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ και θα «ταξιδέψουν» στις ομορφιές της Ηπείρου μέσα από μοναδικές φωτογραφίες και εικόνες.

Θα ανακαλύψουν μία ευρεία ποικιλία παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών από γνωστούς σεφ και αγαπημένους food bloggers, όπως η Madame Ginger, η Paxxi και o Cool Artisan, που είναι δοκιμασμένες, νοστιμότατες και εύκολες στην υλοποίηση τόσο από τους γνώστες της μαγειρικής όσο και από αυτούς που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα!
Επιπλέον, μέσα από πραγματικές ιστορίες ανθρώπων, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά που δίνουν στη ΔΩΔΩΝΗ αυτή τη μοναδική γεύση, τη Γεύση του Καλού.

Με κύριο στόχο τη δημιουργία αγνών, 100% ελληνικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την γεύση τους και εστιάζοντας σταθερά στην αναβάθμιση των Μέσων της, το 2018 η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε στα eu.Web Awards, τον διεθνή θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες ιστοσελίδες στην Ευρώπη, αποσπώντας βράβευση για το www.dodoni.eu στην κατηγορία Special Commendations.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here