Η κα Σοφία Σπηλιωτοπούλου, Commercial Director του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ από το 2012, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Europe Region President και θα ηγηθεί της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, στο πλαίσιο του σχεδίου παγκοσμιοποίησης του brand KORRES βάσει νέας δομής διεθνών προτύπων.

Η Ευρώπη αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για τον Όμιλο ΚΟΡΡΕΣ και έναv εκ των τριών Γεωγραφικών Αξόνων Εμπορικής Εστίασης – Ευρώπη / Αμερική / Ασία – λόγω των εξαιρετικών προοπτικών της περιοχής. Η κα Σπηλιωτοπούλου θα ηγηθεί της περαιτέρω εξέλιξης των Ευρωπαϊκών αγορών μέσω των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου και σχημάτων συνεργασίας, μέσω της ενδυνάμωσης του υπάρχοντος δικτύου και της διείσδυσης της μάρκας σε νέες υποσχόμενες αγορές και κανάλια διανομής.

 Στόχος της ως Europe Region President του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ είναι να συμβάλλει με την εκτενή εμπειρία και την καινοτόμο σκέψη της στην υλοποίηση του οράματος για ένα παγκόσμιο, δυναμικό Brand καθολικής αποδοχής και αναγνώρισης.
Η κα Σπηλιωτοπούλου εντάχθηκε στη διοικητική ομάδα του Ομίλου ΚΟΡΡΕΣ το 2012, αναλαμβάνοντας το ρόλο της Commercial Director, έχοντας διανύσει 20ετή επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και διεθνώς, σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς Πωλήσεων και Marketing στις εταιρείες Unilever και Pepsico. Η κα Σπηλιωτόπουλου είναι Χημικός Μηχανικός και κάτοχος τίτλου ΜΒΑ από το City University του Λονδίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here