Τη σημαντική πρόοδο που έχει συντελεστεί σε όλες τις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα στον τεχνολογικό μετασχηματισμό της εταιρείας, την επένδυση στο δίκτυο των πρακτορείων, την ανάπτυξη του δικτύου των παιγνιομηχανήματων (VLTs) και την εγκατάσταση συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) ανέδειξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Ντάμιαν Κόουπ, κατά την τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2018.

Ο επικεφαλής του ομίλου στάθηκε επίσης στην ενίσχυση των εσόδων και των κερδών, τονίζοντας ότι η εταιρεία κεφαλαιοποιεί τις επενδύσεις και τις πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν το 2017.

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως “οι επιδόσεις του πρώτου τριμήνου δίνουν τον τόνο για το υπόλοιπο του 2018, το οποίο πιστεύουμε ότι θα είναι έτος ουσιώδους ανάπτυξης για τον ΟΠΑΠ. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος της εφετινής χρονιάς, θα είμαστε ακόμη πιο κοντά στην πραγματοποίηση του Οράματος 2020 της εταιρείας”.

Σημειώνεται πως για το πρώτο τρίμηνο του 2018, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) διαμορφώθηκαν στα 377,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5,1% σε ετήσια βάση. Επιπλέον, τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν στα 87,2 εκατ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 11,1%. Τα καθαρά κέρδη έφτασαν στα 39,9 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 20%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here