«Αποχώρησα από τη Γενική Συνέλευση της Creta Farms μετά το «σκηνικό» που έστησε ο Μανόλης Δομαζάκης και η ομάδα του ώστε να πετάξουν εκτός Γενικής Συνέλευσης 920.000 μετοχές. Επικαλέσθηκαν προσχηματικά, ότι οι εξουσιοδοτήσεις δεν ήταν τάχα νόμιμες,  παρ όλο που αυτές είχαν κατατεθεί έγκαιρα τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έγχαρτη μορφή. Αυτό έγινε προκειμένου ο κ. Μ Δομαζάκης και η ομάδα  του να διατηρήσουν τις θέσεις τους στη διοίκηση της κλυδωνιζόμενης εταιρίας και να μην συζητηθούν τα περιστατικά κακοδιαχείρισης στα οποία είναι εμπλεκόμενοι.»

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός -συνεχίζει ο κ. Κ. Δομαζάκης–  ότι ενώ η εταιρία βρίσκεται σε δεινή θέση μη έχοντας ούτε χαρτοκιβώτια για να συσκευάσει τα προϊόντα της η ομάδα του κ. Μάνου Δομαζάκη προτίμησε επί επτάμιση ώρες να ασχολείται με διαδικαστικά τερτίπια ώστε να αλλοιώσει τη σύνθεση της Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα στη σημερινή Συνέλευση επιβεβαιώθηκε αυτό που είχαμε καταγγείλει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ότι ο κ. Μάνος Δομαζάκης μέσω της EFG Monaco δρα από κοινού και συντονισμένα με το μέτοχο και γαμπρό κ. Μπόνο αλλά και το fund CPB το οποίο ελέγχει ως ορκωτός το μέλος της επιτροπής Ελέγχου της Creta Farms κ. Παναγιώτης Βρουστούρης. Ο κ. Μάνος Δομαζάκης όφειλε να έχει κάνει ήδη υποχρεωτική δημόσια πρόταση και δεδομένου ότι δεν το έχει πράξει δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί τα συγκεκριμένα δικαιώματα ψήφου ούτε ο ίδιος ούτε οι μέτοχοι που ενεργούν από κοινού και συντονισμένα.

  • Σας ενημερώσουμε  ότι η νυν διοίκηση της Creta Farms υπό τον κ. Μάνο Δομαζάκη αρνήθηκε να καταθέσει στη Γενική συνέλευση την έκθεση της PwC την οποία επικαλέστηκε με δημόσια ανακοίνωσή της παρά τα επανειλημμένα αιτήματα μας.

Μετά τα παραπάνω γεγονότα είναι προφανές ότι πλέον εφαρμόζονται μέθοδοι που δεν έχουν καμία σχέση με τη νομιμότητα, υπό την ανοχή των ελεγκτικών αρχών, στις οποίες θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσο.

Καλούμε δε τις τράπεζες να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν δεδομένου ότι παρουσιάσαμε ένα αξιόπιστο σχέδιο κεφαλαιακής ενίσχυσης της εταιρίας με τουλάχιστον 15 εκ ευρώ ώστε και να αναπτυχθεί και να αποπληρωθούν τα δάνεια σε αντίθεση με την πλευρά του κ. Μάνου Δομαζάκη που αρνείται το οτιδήποτε. Άραγε οι τράπεζες λειτουργούν υπέρ των μετόχων τους ή για κάποιο ανεξήγητο λόγο για εμάς αφήνουν την εταιρία να οδηγηθεί στην κατάρρευση;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here