Με κεντρικό θέμα την ανάγκη εξεύρεσης ρευστότητας και τα όσα πρέπει να γ’ινουν ακόμη προς αυτή την κατεύθυνση, κυκλοφορεί την Τρίτη, το Τεύχος 784 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές θα διαβάσουν σχετικά με τα όσα φέρνει το συνεχιζόμενο τύπωμα χρήματος των κεντρικών τραπεζών  παγκοσμίως, για τον τζόγο της.. “μαρίδας” στα penny stocks, για όσα σηματοδοτεί για το σημείο στήριξης των 630 μονάδων στο Χρηματιστήριο, αναλύσεις για μετοχές και για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, E-MAIL) ΣΤΟ HRIMAWEEK@ETHOSMEDIA.EU.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here