Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Elon Musk τον άνθρωπο που με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία, όντας ιδιοκτήτης της αυτοκιν/νίας Tesla και της SpaceX.

Λίγοι ωστόσο γνώριζαν τον μικρό του αδερφό. Ο λόγος, για τον Kimbal Musk επίσης επιχειρηματίας, μέτοχος και μέλος του Δ.Σ. της Tesla Motors.

Ο Kimbal Musk πρόσφατα προχώρησε στην πώληση μετοχών της αυτοκινητοβιομηχανίας αξίας 25,6 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο στοιχεία της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ειδικότερα, πούλησε 30.000 μετοχές στις 9 Φεβρουαρίου σε μέση τιμή 852,12 δολ.

Σε ετήσια βάση, η Tesla σημείωσε άνοδο κατά 743% το 2020 και περαιτέρω αύξηση κατά 14% από την αρχή του 2021. H εν λόγω συναλλαγή μείωσε το μερίδιο του Kimbal Musk σε 599.740 μετοχές, ήτοι 483 εκατομμύρια δολάρια.

Από την άλλη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Αντόνιο Γκράσιας πούλησε εν τω μεταξύ 150.747 μετοχές της αυτοκινητοβιομηχανίας, κατέχοντας πλέον 2,545 μετοχές.

Ωστόσο, τις αντικατέστησε με τίτλους μακροπρόθεσμης κεφαλαιακής επάρκειας (LEAPS) που λήγουν τον Ιούνιο του 2022 και το 2025.

Ο Κίμπαλ Μασκ είναι διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του «The Kitchen Restaurant Group» και ο Γκράσιας είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής των Valor Equity Partners.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here