Προτάσεις και λύσεις κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια του 5th Auto Forum για ένα μείζον πρόβλημα: το κυκλοφοριακό και για το ευρύτερο ερώτημα: Είναι η Αττική μία βιώσιμη Περιφέρεια;

Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου τόνισε ότι το βαρόμετρο της κυκλοφορίας αποτελεί η λεωφόρος Κηφισού, ο πλέον πολυσύχναστος δρόμος όπου καταγράφονται 16.000 διελεύσεις αυτοκινήτων την ώρα. Ένας δρόμος με κακή χάραξη, επικίνδυνα σημεία, απουσία λωρίδας έκτακτης ανάγκης.

Την κατάσταση εξειδίκευσε περεταίρω ο κ. Παναγιώτης Καρυώτης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών, Περιφέρεια Αττικής.

Στο επίκεντρο και ο Κηφισός…

Η παρουσίαση είχε τίτλο: «Αναλυτική Παρουσίαση του Σχεδίου της Περιφέρειας Αττικής για την Οδική Ασφάλεια. Υλοποιημένες Συνεχιζόμενες και Σχεδιαζόμενες Δράσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤο μεγάλο σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής για την οδική ασφάλεια

Η Αττική μπορεί να μετασχηματιστεί σε μία ασφαλή και βιώσιμη περιφέρεια, με ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας, συντηρώντας τις υφιστάμενες δομές και δημιουργώντας νέες.

Με 41 εκτελούμενα έργα συνολικού προϋπολογισμού 250 εκατ. ευρώ και 40 δημοπρατημένα και υπό άμεση δημοπράτηση ύψους 215 εκατ. ευρώ, η Αττική αλλάζει.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Περιφερειάρχης Αττικής στο 5th Auto Forum: Προτεραιότητά μας η οδική ασφάλεια και η διαχείριση της κυκλοφορίας

Η οδική ασφάλεια, η μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελούν προτεραιότητες για την περιφέρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ