Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Trastor ύψους έως 75 εκατ. ευρώ συμμετείχε ασκώντας πλήρως τα δικαιώματα της, η Τράπεζα Πειραιώς, σε μια κίνηση που αντικατοπτρίζει τη στήριξη της τράπεζας στην εταιρεία, για την περαιτέρω αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική κτηματαγορά.

Η Τράπεζα Πειραιώς ελέγχει το 98,4% του μετοχικού κεφαλαίου της Trastor και κάλυψε πλήρως το ποσό της Αύξησης Κεφαλαίου  που αντιστοιχεί στο ποσοστό της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Trastor A.E.E.A.Π., σε συνέχεια της εξουσιοδότησης που του παρασχέθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 17/11/2023, αποφάσισε ομόφωνα κατά την από 14/12/2023 συνεδρίασή του την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με σκοπό την άντληση κεφαλαίων έως του ποσού των 74.999.990,90 ευρώ (στο οποίο ποσό περιλαμβάνεται και το υπέρ το άρτιο ποσό), μέσω της έκδοσης μέχρι 52.816.895 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ και τιμή διάθεσης 1,42 ευρώ η κάθε μία, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Trastor.

Ο κ. Χρήστος Μεγάλου, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  • “Η στρατηγική συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την Trastor αποτελεί κομβικό σημείο για την επίτευξη των στόχων της Τράπεζας για αύξηση και διαφοροποίηση των πηγών εσόδων.
  • Η συμμετοχή μας στην αύξηση κεφαλαίου της Εταιρείας, αντικατοπτρίζει τη στήριξή μας προς την Trastor, για την περαιτέρω αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική κτηματογορά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ