Το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, σε συνεργασία με το ξενοδοχειακό συγκρότημα Different Apartments, σας προσφέρει δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις στα ιστορικά Ιωάννινα, εκεί που το παρελθόν ζωντανεύει με τους θρύλους του γύρω από το γοητευτικό σκηνικό της λίμνης Παμβώτιδας.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, μπείτε ΕΔΩ έως τις 11 Οκτωβρίου, και ακολουθήστε τις οδηγίες:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διεκδικήσετε το δώρο:

κάντε Like ή οποιοδήποτε άλλο reaction στο post

κάντε Comment με το hashtag #Bankscomgr

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού: https://bit.ly/3T785lh

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα σχόλια του FB post και θα ειδοποιηθεί με μήνυμα μέσω FB με τη λήξη του διαγωνισμού την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

 

ΕυρηματικΗ και σΥγχρονη φιλοξενΙα σε ηπειρΩτικο μοτΙβο

γράφει ο Τάσος Τσομπανίδης

Εκεί που η φυσική ομορφιά συναντά την παράδοση ενός τόπου και η καινοτόμος αρχιτεκτονική «παντρεύεται» με τους παραδοσιακούς ρυθμούς των κτιστάδων της Ηπείρου. Η ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών αυτού του πρωτότυπου ξενοδοχείου αναδεικνύεται μέσα από τρία σύγχρονα διαμερίσματα και μία μοναδική σουίτα με εσωτερική σκάλα. 

Η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του προσωπικού του Different Apartments, σε συνδυασμό με τη λειτουργική διαρρύθμιση, την άνεση των διαμερισμάτων και τις υπόλοιπες υποδομές, θα σας χαρίσει μια αξέχαστη διαμονή. Όσον αφορά στο κόστος, αποτελεί μια “value for money” πρόταση, με βάση την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. 

Η τοποθεσία αυτή είναι ιδιαίτερα ήσυχη και προσφέρεται για τους περιπατητές, καθώς εντός 30 περίπου λεπτών βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα ανακαλύψετε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και το Κάστρο των Ιωαννίνων. Ένα μικρό ταξίδι με το πλοίο στο Νησί του Αλή Πασά θα σας μαγέψει, ενώ θα βρείτε πληθώρα καφέ και εστιατορίων. Λίγο πιο μακριά, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Σπήλαιο Περάματος, στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων και στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης. 

Από τις γαστρονομικές επιλογές ξεχωρίσαμε το “Amadeus” για τον εκλεκτό καφέ, τα χειροποίητα γλυκά, το λαχταριστό πρωινό και brunch, αλλά και για τον συνδυασμό παραδοσιακής και μοντέρνας αισθητικής στους χώρους του. Όσον αφορά στο παραδοσιακό φαγητό, προτείνουμε τα τσιπουράδικα στην πάροδο της Οδού Ανεξαρτησίας, καθώς και τον «Σάκη» ή τη «Μετσοβίτικη Φωλιά» με τα πιο νόστιμα ψητά της πόλης. Τέλος, για μια διαφορετική γευστική πρόταση, με πανοραμική θέα της Λίμνης, προτιμήστε το εστιατόριο «Φρόντζου Πολιτεία», που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here