Κόσμος πάει και έρχεται στην διοίκηση της Folli Follie. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι διορίζονται και αναλαμβάνουν σύμφωνα με τις βουλές τραπεζιτών και κατόχων ομολογιών.

Αυτό, που όμως έχω να σας πω είναι πως ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην διενέργεια ελέγχων και άλλων οικονομικών χρήσεων, παλαιότερων του 2016.

Κατά την εκτίμηση μου,

  • θα φτάσουν μέχρι την επίμαχη χρήση του 2013 (οπότε και το μερίδιο της οικογένειας Κουτσολιούτσου στα ΚΑΕ πουλήθηκε στην ελβετική Dufry).
  • Παράλληλα θα κληθούν για παροχή στοιχείων (και εξηγήσεων) και οι Κινέζοι και ο CFO της θυγατρικής στην Κίνα αλλά και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Επειδή τον τελευταίο καιρό, πολλά έχω σούρει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οφείλω μια επισήμανση:

Αφορά στις αιτιάσεις διαφόρων για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης από την οδό Κολοκοτρώνη 3.

  • Η αλήθεια είναι ότι σε ανάλογες περιπτώσεις σκανδάλων που σκάνε διεθνώς ένας εύλογος χρόνος για να ξεκαθαρίσουν μπορεί να φτάσει και τα δύο χρόνια.

Δεδομένης της πολυπλοκότητας της περίπτωσης Folli Follie και της πρωτοφανούς- για τα ελληνικά χρονικά- έκτασης, βάθους κ.λ.π θα έλεγα πως αργά μεν- σταθερά δε, γίνεται δουλειά…

Κύριε Πρόεδρε, Χρόνια Πολλά!

Νέος πρόεδρος στη Folli Follie εξελέγη ο κ. Αβραάμ Γούναρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here