Εντονο παρασκήνιο, μου μεταφέρει πηγή μου από την Πάτρα που αφορά στις πολύ προχωρημένες συζητήσεις για ένα deal, που εάν κλείσει θα κάνει αίσθηση στον κλάδο μεταφορών-αποθήκευσης κ.λ.π
  Οι φήμες αφορούν στην MED Frigo, την γνωστή εταιρεία μεταφορών και food logistics, που ιδρύθηκε το 1991 στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

   Η επιλογή της έδρας της εταιρείας δεν έγινε τυχαία, καθώς η πόλη της Πάτρας είναι το πλησιέστερο σημείο εξόδου και εισόδου της χώρας μας προς τη Δυτική Ευρώπη και αποτελεί κομβικό σημείο για το εμπόριο και την εφοδιαστική αλυσίδα.

  • Με εφαλτήριο τη Δυτική Ελλάδα, η MED FRIGO, ενισχύοντας χρόνο με το χρόνο τη θέση και τις υπηρεσίες της, συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στις 7 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου με εξειδίκευση στη διαχείριση και στη διανομή προϊόντων θάλασσας (μέλος του δικτύου seafoodways).

H MED FRIGO, πέραν της Πάτρας, διαθέτει αυτή τη στιγμή εγκαταστάσεις σε 3 ακόμη νευραλγικά σημεία της ελληνικής επικράτειας:

Στον Ασπρόπυργο Αττικής, στη Θεσσαλονίκη και στην Ηγουμενίτσα όπου το ολοκαίνουργιο, ολοκληρωμένο κέντρο Logistics της εταιρείας αποτελεί το νέο της μεγάλο στοίχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό εμβαδόν των εγκαταστάσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα ξεπερνά τα 50.000 τ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here