Τις υπηρεσίες της στελεχώνει τις τελευταίες μέρες με εργατικό δυναμικό, υψηλών δεξιοτήτων, η βουλγαρική τράπεζα TBI, η οποία έχει ήδη υποβάλει σχετική αίτηση στην ΤτΕ.

Επικεφαλής του project TBI Bank είναι ο Κώστας Tοβίλ, γνώστης της αγοράς, με θητεία στην Eurobank, και εμπειρία στις βαλκανικές χώρες.

H βουλγαρική τράπεζα φιλοδοξεί να καταστεί μεγάλος ψηφιακός δανειστής, συνδυάζοντας την τραπεζική εμπειρία με την τεχνογνωσία FinTech και ενσωματώνοντας τις καινοτομίες αιχμής που αναπτύσσει μαζί με την 4finance Group, τη μητρική εταιρεία.

Με τις διαδικασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η νέα τράπεζα, με παρουσία σε Ρουμανία, Γερμανία, Δανία και Πολωνία, θα κάνει ποδαρικό από τον νέο χρόνο και στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Tοβίλ έχει 16 χρόνια εμπειρία στη λιανική τραπεζική. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Citibank και κατείχε διευθυντικές θέσεις στην EFG Eurobank στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση καταθέσεων, επενδυτικών προϊόντων και τραπεζικών συναλλαγών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Marketing και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Middlesex University και πτυχίο στην Εφαρμοσμένη Χημεία από το Kingston University. Είναι επίσης μέλος της Royal Society of Chemistry του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here