Μετά τα αρνητικά πρόσημα των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών στη Wall Street, σειρά παίρνουν οι δείκτες στα ταμπλό των ασιατικών αγορών με τον Kospi στη Νότια Κορέα υποχωρεί 0,43%, τον Νikkei στην Ιαπωνία να σημειώνει ήπια άνοδο 0,55%, τον Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ να καταγράφει οριακές απώλειες 0,07% και τον Shanghai Composite στην Κίνα να σημειώνει πτώση 0,93%.

Στο Τόκιο οι μετοχές της Nintendo και της Sony σημειώνουν άνοδο. Στον αντίποδα η εταιρεία τροφίμων Kikkoman σημειώνει πτώση, όπως και η Nomura Holdings. Στο Χονγκ Κονγκ οι εταιρείες real-estate συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά.

Η Τράπεζα της Ιαπωνίας αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της, δηλώνοντας πως πρόκειται να διατηρήσει ιδιαίτερα χαμηλά τα επιτόκια μέχρι τουλάχιστον την άνοιξη του 2020.

Χθες, οι δείκτες στη Wall Street ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές με απώλειες.
Συγκεκριμένα ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε πτώση 0,22% στις 26.597,05 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,22% και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq επίσης κινήθηκε πτωτικά κατά 0,23%.

Υπενθυμίζεται πως προχθές S&P 500 και Nasdaq σημείωσαν νέα ιστορικά υψηλά και ο Dow Jones πλησίασε το προηγούμενο ρεκόρ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here