Κατασχέθηκε η περιουσία του Νίκου Βέρτη, στη Θεσσαλονίκη, μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής του τραγουδιστή από τον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, η απόφαση αφορά στην αντιδικία του Νίκου Βέρτη με τον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Νίκο Πολατίδη.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής του τραγουδιστή με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να λαμβάνει χώρα η κατάσχεση της περιουσίας του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο “ΌΡΑΜΑ”.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα το κ. Πολατίδη που διετέλεσε σχεδόν 8 χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Με την απόφαση ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του υποχρεώνονται να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289,18 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ. Όλα μαζί υπολογίζονται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που είναι άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ αλλά και στον αντίδικο αλλιώς προχωρά η κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here