Η Kaspersky, ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους λύσεων κυβερνοασφάλειας, διοργάνωσε το ετήσιο συνέδριό της στην Αθήνα, με τη συμμετοχή συνεργατών της από την Ελλάδα και την Κύπρο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 κορυφαίοι συνεργάτες και εμπορικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας για την ελληνική και την κυπριακή αγορά.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε η βράβευση των συνεργατών της εταιρείας που συνεισέφεραν στην επέκτασή της σε Ελλάδα και Κύπρο τον περασμένο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η στρατηγική της Kaspersky αλλά και οι τελευταίες καινοτομίες που εντάχθηκαν στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της.

Τον τίτλο του Most Valuable Professional για το 2023 έλαβε ο Αναστάσιος Τσακίρης, Branch Manager Βορείου Ελλάδας στην Enet Solutions Logicom ΑΕ, ενώ το βραβείο Most Strategic Partner 2023 απονεμήθηκε στην Dice IKE και στον Γενικό Διευθυντή της Νίκο Νικολινάκο. Η εταιρεία ITPro Services ανακηρύχθηκε Best SMB Partner για το 2023 με τον Γενικό Διευθυντή της Μιχάλη Στεβή να παραλαμβάνει το βραβείο, ενώ ο τίτλος Best MSP Partner 2023 απονεμήθηκε στην Compuagora Ltd και τον Γενικό Διευθυντή της Ανδρέα Λαμπιρίτη. Τέλος, ο τίτλος Best B2B Partner 2023 δόθηκε στην εταιρεία CQS SA με τον Εμπορικό Διευθυντή της Αρτέμη Ρέρρα να παραλαμβάνει το βραβείο.

«Η Kaspersky διαθέτει περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, προστατεύοντας ιδιώτες και εταιρείες όλων των μεγεθών από τις πιο εξελιγμένες παγκόσμιες κυβερνοαπειλές. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο και στις προκλήσεις που αυτές αντιμετωπίζουν.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υποδειγματική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας μέσω του ισχυρού δικτύου τοπικών συνεργατών και αντιπροσώπων που έχουμε αναπτύξει. Είμαστε σίγουροι ότι η Kaspersky θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε Ελλάδα και Κύπρο κατά τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Βασίλης Βλάχος, Channel Manager της Kaspersky για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ