Μπορεί το καλοκαίρι του 2022 να αποτελεί πλέον παρελθόν και οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε επιπστρέψει στα καθημερινά καθήκοντα, ωστόσο στη Μύκονο οι διακοπές συνεχίζονται!

Αυξημένες πληρότητες και αφίξεις καταγράφονται και τον μήνα Σεπτέμβριο στο νησί των Ανέμων, με τα καταλύματα να είναι γεμάτα κατά 90%. Όπως εκτιμάται, καθώς υπολείπονται περίπου 1.000 πτήσεις ακόμη για την ολοκλήρωση της φετινής σαιζόν έως 31.10.2022, αναμένεται να επιτευχθούν οι αφίξεις του 2019. 

Γενικότερα σε ό,τι αφορά τον Οκτώβριο, η εξέλιξη των αφίξεων συμβαδίζει με τον τερματισμό των αεροπορικών συνδέσεων από το εξωτερικό, σύμφωνα με τον Ανδρέα Φιορεντίνο, επικεφαλής θεματικού τομέα Τουρισμού της ΝΔ και πρώην πρόεδρος των ξενοδόχων στο νησί των ανέμων.

Δίνοντας το στίγμα του νησιού τη θερινή περίοδο, επεσήμανε ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος κινήθηκαν με πληρότητα 90% και εξέφρασε την άποψη ότι τα αποτελέσματα των αφίξεων θα είναι καλύτερα από το 2019.

Σχετικά με την κίνηση στο αεροδρόμιο του νησιού, τονίστηκε ότι μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 677.000 χιλιάδες επισκέπτες σε σχέση με τις 750.000 αεροπορικές αφίξεις του 2019.

Διά της θαλάσσιας οδού, έως και τον Αύγουστο, τη Μύκονο επισκέφτηκαν 493.895 επιβάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here