Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός καταναλωτών έχει στραφεί πλέον στην πραγματοποίηση συναλλαγών χωρίς την χρήση μετρητών.

Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε τη νέα γενιά πιστωτικών καρτών που προσφέρουν ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα:

  • Παρέχουν τη δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες, τον εξατομικευμένο προγραμματισμό του για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, τα χόμπι του να επιλέξει ο ίδιος την κάρτα εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο, ανεξάρτητα από το οικονομικό του προφίλ, προσθέτοντας ταυτόχρονα αξία σε κάθε συναλλαγή.

Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικά ένα απλό μέσο πραγματοποίησης μιας συναλλαγής, αλλά αποκτά και ένα επιπλέον ρόλο, παρέχοντας εναλλακτικές, συμβουλευτικές προτάσεις στον καταναλωτή για τις συναλλαγές του και όχι μόνον, σε κάθε του βήμα, εξοικονομώντας έτσι όχι μόνο χρήμα αλλά και πολύτομο χρόνο.

Πρόκειται για τις τρεις νέες πιστωτικές κάρτες MasterCard της Εθνικής Τράπεζας, με ανανεωμένη εικόνα και σχεδιασμό, που προσφέρονται με ανταγωνιστικούς όρους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αποκλειστικά προνόμια.

Πιστωτικές κάρτες που η χρήση τους δεν ξεκινά και τελειώνει με την πραγματοποίηση μιας συναλλαγής αλλά συνοδεύει και συμβουλεύει τον κάτοχο της σε κάθε στιγμή της ζωής του και στον προγραμματισμό του:

Στα ταξίδια του, στην επιλογή εστιατορίων, ξενοδοχείων και στις εκδηλώσεις.

Για εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις στο χώρο των θεαμάτων, της ψυχαγωγίας, της μόδας και του αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here