Η LiveOn, η πρώτη ελληνική πλήρης all-in-one πλατφόρμα για την επιχειρηματική επικοινωνία και τα events, παρουσιάστηκε στο 10ο e-Business & Digital Marketing World, από τον κ. Κωνσταντίνο Ουζούνη, ιδρυτής και CEO της LiveOn.

Στα πλαίσια της παρουσίασης, ο κ. Ουζούνης έκανε σύντομη αναδρομή στην ιστορία της LiveOn από τη γέννησή της τον Απρίλιο του 2020, στην ραγδαία εξέλιξη και εδραίωσή της στην Ελλάδα, καθώς και στα μελλοντικά της σχέδια που περιλαμβάνουν την επέκτασή της στο εξωτερικό.

Το κοινό ενημερώθηκε για πρώτη φορά για τις καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις που προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία της LiveOn σε τρείς απαιτητικούς τομείς – των Εκδηλώσεων, των Eκθέσεων και της Επιχειρησιακής Λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, για τον τομέα των Εκδηλώσεων οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τρία προϊοντα της LiveOn – τα LiveOn Events, LiveOn Networking Events και LiveOn B2B Meetings για να πραγματοποιήσουν την εταιρική τους εκδήλωση, να επεκτείνουν το δίκτυό τους αξιοποιώντας πολλαπλές δυνατότητες στοχευμένου networking μέσω ΑΙ τεχνολογίας και να προβάλλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα σε πλήθος διαδραστικών σημείων προβολής.

Αντίστοιχα για τον τομέα των Εκθέσεων, παρουσιάστηκαν τα τρία προϊόντα – LiveOn Expos, LiveOn Autonomous Stands και LiveOn Permanent Expos προσφέροντας επιπλέον προηγμένες λύσεις με εντυπωσιακά 3D γραφικά, αυτοδιαχειριζόμενα τρισδιάστατα ψηφιακά περίπτερα και δυνατότητα προσωποποιημένης εκθεσιακής εμπειρίας για κάθε επισκέπτη.

Τέλος, για τον τομέα της Επιχειρησιακής Λειτουργίας, παρουσιάστηκαν τρεις πρωτοποριακές λύσεις για την επιχειρηματική δραστηριότητα στον ψηφιακό χώρο. Τα LiveOn Business Centers, τα οποία μεταφέρουν τις φυσικές λειτουργίες των εταιρειών στον ψηφιακό χώρο, το LiveOn Virtual Solicitation Facility το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή και ως μέρος ενός business center, όπως επίσης και τα τρισδιάστατα e-shops νέας γενιάς, τα LiveOn E-shops.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης δήλωσε “Η LiveOn δεν είναι απλά μια τεχνολογική πλατφόρμα, αλλά μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία, απαραίτητη για την εξέλιξη του επιχειρηματικού κόσμου στη νέα ψηφιακή εποχή.” ολοκληρώνοντας την παρουσίασή του.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κα Μαρίζα Δαλίδου, Product Marketing Executive, LiveOn, τηλ. 6971806175

e-mail: dalidou.m@liveon.tech

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here