Συνεργασία HP και Intersys με σκοπό την υλοποίηση έργων DaaS

Το DaaS (Device as a Service) αποτελεί λύση καινοτομίας που αλλάζει ριζικά τον τρόπο που οι επιχειρήσεις επιλέγουν, σχεδιάζουν, εφοδιάζονται, διαχειρίζονται, προστατεύουν και συντηρούν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ιδανικού συνδυασμού hardware και software εξοπλισμού για κάθε λειτουργικό σύστημα (Windows, Mac, Android) και κάθε συσκευή (PC, mobile, tablet).

Η HP αποδεικνύει την έμφαση που δίνει στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της για τις επιχειρήσεις, διαθέτοντας το HP DaaS σε περισσότερους από 100 στρατηγικούς συνεργάτες ανά τον κόσμο.

Οι επιχειρήσεις μπορούν ν’ απαλλαγούν από το κόστος επένδυσης για αγορά και ανανέωση εξοπλισμού, μετατρέποντάς το σε ελεγχόμενο λειτουργικό κόστος, με αποτέλεσμα την αποδέσμευση πόρων του τμήματος IT. Ταυτόχρονα, αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής και προγράμματα που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια και μηδενικό downtime.

Η ανάπτυξη του HP DaaS έρχεται σε μια στιγμή που τα τμήματα IT αναζητούν νέους τρόπους για να διαχειρίζονται τις συσκευές κάθε κατασκευαστή, με μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here