Η JYSK, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου με είδη σπιτιού, από τις 13 Μαΐου ανοίγει νέο τμήμα εταιρικών πελατών στην Ελλάδα. Οι εταιρικοί πελάτες θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται εύκολα και γρήγορα από όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και ηλεκτρονικά στο JYSK.gr/B2B

H JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι, με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε 51 χώρες. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 2015 και πλέον διαθέτει 44 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο Θέμης Κάτσης, διευθυντής εταιρικών πελατών της JYSK Ελλάδας, αναφέρει: «Οι εξαιρετικές προσφορές με ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές, η επαγγελματική εξυπηρέτηση καθώς και η ευελιξία αποστολών είναι βασικές αρχές της JYSK, η οποία βρίσκεται στο πλάι κάθε επαγγελματία».

«Η JYSK είναι σε θέση να προσελκύσει πολλούς νέους εταιρικούς πελάτες και επαγγελματίες του χώρου με την δημιουργία του νέου τμήματος. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, οι υψηλές υπηρεσίες και η μεγάλη διαθεσιμότητα με κάνουν αισιόδοξο ότι η JYSK θα αναπτυχθεί και σε αυτήν την αγορά» δήλωσε ο Rene Hartung, επικεφαλής του τμήματος Business to Business όλων των χωρών της JYSK.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here