Τη διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της στην ελληνική αγορά συνεχίζει η JYSK, διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 Ιουλίου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην ‘Αρτα.

Η JYSK διαθέτει πλέον 55 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία προχώρησε σε δυναμική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στην ‘Αρτα θα αριθμεί πλέον 55 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ λειτουργεί και εξειδικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της αλυσίδας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα.

Έως το τέλος του 2023 η JYSK σχεδιάζει να ανοίξει ακόμα τρία καταστήματα σε περιοχές της Ελλάδας που δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή κατάστημα. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την στρατηγική απόφαση της JYSK να έρθει κοντά στους πελάτες της, πολλοί εκ των οποίων την έχουν γνωρίσει μόνο μέσω διαδικτυακών αγορών αλλά σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία αγορών σε ένα φυσικό κατάστημα JYSK.

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here