• Οι Jeep και Mopar ενώνουν τις δυνάμεις τους και δαμάζουν τα κύματα των αγώνων surfing που θα πραγματοποιηθούν στη Γαλλία (Hossegor, 3-13 Οκτωβρίου) και την Πορτογαλία (Peniche, 16-28 Οκτωβρίου) στα πλαίσια του World Surf League (WSL).
  • Οι κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης των Jeep συνδυάζονται με το μοναδικό στιλ που επιλέγουν οι κορυφαίοι surfers για τις σανίδες τους.
  • Το παρόν σε αυτές τις ξεχωριστές εκδηλώσεις θα δώσει και η ειδική έκδοση Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surf (WSL), βρίσκεται στην Ευρώπη για να ξεσηκώσει τους φίλους αυτού του εντυπωσιακού αθλήματος. Η Γαλλία και η Πορτογαλία φιλοξενούν του κορυφαίους surfers με τη συνοδεία της Jeep®, αλλά και της Mopar®, επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales της Fiat Chrysler Automobiles. Με την εξατομίκευση να αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό όλων των surfers, αλλά και της Jeep, στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκεται και το ξεχωριστό Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar, ένα αυτοκίνητο που δείχνει όσο κανένα άλλο τις δυνατότητες εξατομίκευσης των μοντέλων της μάρκας.   

Το πάθος για εξατομίκευση και μοναδικότητα που εκφράζει η Jeep ενισχύεται στη διοργάνωση και από την παρουσία του “Mopar Garage”, μιας διαφορετικής έκθεσης όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σανίδες του surf οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τους καλλιτέχνες-surfers, Anais Schmitt και Beatriz Neves που εξειδικεύονται στη κατασκευή γραφιστικών με σπρέι σε εξοπλισμό surfing. Η δουλειά τους εστιάζει τόσο στην προστασία του εξοπλισμού, όσο και στο να δοθεί μία δόση μοναδικότητας σε αυτά τα τεχνολογικά αντικείμενα. Το αποτέλεσμα είναι σανίδες που βελτιώνουν τις επιδόσεις των αθλητών και παράλληλα είναι πανέμορφες. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Mopar, η οποία μέσω μιας ευρείας γκάμας αξεσουάρ βελτιώνει τις επιδόσεις και την αντοχή των μοντέλων της Jeep, επιτρέποντας παράλληλα στο χρήστη να έχει στη διάθεση του ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Η συνεργασία της Jeep με το WSL ξεκινά το 2015 με τη μάρκα του ομίλου FCA να αποτελεί τον πρώτο αποκλειστικό συνεργάτη της διοργάνωσης από το χώρο του αυτοκινήτου. Το Surfing εκφράζει απόλυτα τις αξίες της Jeep, όπως είναι η ελευθερία και το πάθος για την περιπέτεια, στοιχεία που καθιστούν μοναδικά τα μοντέλα της μάρκας. Η αίσθηση του να είσαι ένα με τη φύση και να ξεπερνάς τα όρια σου είναι χαρακτηριστικά που μοιράζονται οι φίλοι της Jeep και βέβαια του Surfing.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here