Τριψήφιο ποσοστό (101,27% ! ) για τη μετοχή της Real Consulting, στο ντεμπούτο της, στην αγορά ΕΝ.Α plus, την περασμένη Παρασκευή.
  •    Στα 2,053 ευρώ, με συναλλαγές 104.000 μετοχών και “δίπλωμα” της χρηματιστηριακής αξίας, στα 44,14 εκατ €, με τη μία.
Η εταιρεία (βασικός μέτοχος ο Νίκος Β. Βαρδινογιάννης, με 60% του μετοχικού κεφαλαίου και ισχυρό μέτοχο μειοψηφίας τον Αναστάσιο Παπαργύρη) είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρύτερου κλάδου πληροφορικής, με στρατηγικές συμφωνίες και συμβόλαια με Microsoft, Tableau, SAP κ.α.
  • Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται (βάσει και του Ενημερωτικού Εισαγωγής) ονόματα των ΟΠΑΠ, Motor Oil, TITAN, AvinOil, Retail World κ.α συνολικά 300 πελάτες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
    Το Big Bang του κλάδου της πληροφορικής, τα επενδυτικά προγράμματα που υλοποιούνται (και θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του NGEU) οι ευκαιρίες, που αναδεικνύονται λ.χ. μέσω της ψηφιοποίησης, του fintech κ.λ.π ευνοούν την είσοδο εταιρειών στο Χρηματιστήριο.
    Με την ΕΝ.Α να λειτουργεί, σαν “προθάλαμος”, καθώς Entersoft και EpsiloNet αναβαθμίστηκαν στην Κύρια Αγορά, δρόμο που κάποια στιγμή θα πάρει η Performance, σχεδόν βέβαια και η Real Consulting, σε εύλογο χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here