Το σημαντικότερο πρότυπο ασφαλείας πληροφοριών παγκοσμίως ISO27001:2013 έλαβε η εταιρεία OnLine Data A.E. μετά από αξιολόγηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.

Η αξιολόγηση επικεντρώθηκε στην τεχνολογία των παρεχόμενων πληροφοριών, στις τεχνικές ασφάλειας, στην ανάπτυξη και προστασία του παραγόμενου λογισμικού, καθώς και στα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών που αξιοποιούνται.

Με 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή, η Online Data είναι μια από τις ιστορικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της  πληροφορικής, με προσανατολισμό στις ολοκληρωμένες λύσεις για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Ο μηδενικός δανεισμός της OnLine Data, καθώς και η σταθερή οικονομική της πορεία την κατατάσσουν στις πλέον υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου της πληροφορικής. Ήδη προϊόντα της OnLine Data που σχετίζονται με το Freight Forwarding και το Fleet Management πωλούνται πλην της Κύπρου, στη Ρουμανία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα κατέχει μερίδιο 90% στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. η Η OnLine Data είναιι μέλος της ομάδας εργασίας για EDI των Ηνωμένων Εθνών (UN/ECFACT).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here