Κεφάλαια της τάξεως των 200-250 εκατ. ευρώ αναμένεται να εισπράξει μέχρι τα μέσα του 2023 η Lamda Development από τις προκαταβολές που ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνονται για τα τρία σημαντικά οικιστικά έργα που προωθούνται στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν χθες από τα στελέχη της διοίκησης της εισηγμένης, στο πλαίσιο ενημέρωσης των αναλυτών για τα οικονομικά αποτελέσματα του φετινού εννεαμήνου, η είσπραξη προκαταβολών για τα διαμερίσματα στον πύργο κατοικιών Riviera Tower ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ τον Ιούλιο άρχισε και η αντίστοιχη διαδικασία για τα οικόπεδα όπου θα ανεγερθούν οι πολυτελείς βίλες The Cove Villas, επίσης στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού.

Οσον αφορά το συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων The Cove Residences, οι προκαταβολές θα ξεκινήσουν να εισπράττονται προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν χθες, οι συνολικές εισπράξεις της Lamda μόνο από τα τρία αυτά έργα αναμένεται να ξεπεράσουν το 1 δισ. ευρώ.

Οι προκαταβολές που εισπράττονται διαμορφώνονται στο 25% της συνολικής αξίας τού κάθε ακινήτου.

Ειδικότερα, για τα 28 διαθέσιμα οικόπεδα στο The Cove Villas έχουν ήδη κατατεθεί προκαταβολές για το 90% αυτών, ενώ τα κατ’ εκτίμηση έσοδα από την ολοκλήρωση των σχετικών αγοραπωλησιών θα ανέλθουν σε 190 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος κατασκευής θα αναληφθεί από τους αγοραστές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here