Εάν εστιάσουμε στο γράφημα του ΣΜΕ του S&P 500, θα προσέξουμε ότι στην προχθεσινή συνεδρίαση σημείωσε μια έντονη άνοδο όπως αναμέναμε, κι έφτασε στην κυριολεξία τα υψηλά της 17ης Οκτωβρίου η οποία ήταν και η πρώτη σημαντική αντίσταση.

Προς το παρόν, εκεί έχει κάνει στάση ο δείκτης, στις 2,820 μονάδες, αλλά το πιθανότερο είναι να ξεπεράσουμε τελικά αυτά τα επίπεδα. 
Ο S&P 500 βρίσκεται σε μια φάση ανοδικής αντίδρασης από τα χαμηλά του Οκτωβρίου ενώ μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα στο επισυναπτόμενο γράφημα τον σχηματισμό ενός ανοδικού καναλιού του οποίου το χαμηλό σκέλος περνάει από τις 2,785 μονάδες, επίπεδο το οποίο θα είναι και η πρώτη ζώνη στήριξης για σήμερα.

Βρίσκεται, λοιπόν, ο εν λόγω δείκτης «εγκλωβισμένος» ανάμεσα στις 2,785 μονάδες προς τα κάτω και στις 2,820 μονάδες προς τα πάνω.
Το ΣΜΕ του S&P 500 δεν θα έπρεπε πλέον να χάσει τις 2,738 μονάδες οι οποίες αντιστοιχούν στο 38,2% του Fibonacci της προηγούμενης ανόδου και, ως εκ τούτου, όσο κάνει πράξεις πάνω από αυτό το επίπεδο τιμών, θα συνεχίζουμε να επιμένουμε στην «ανοδική μας μεροληψία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here