Η Attica Bank στηρίζοντας ενεργά την μικρή επιχειρηματικότητα, προσφέρει την υπηρεσία IRIS payments σε ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς καμία προμήθεια, για όλες τις πληρωμές που θα δεχθούν από τους πελάτες τους μέχρι τις 31/12/2024.

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία IRIS payments μέσω της Attica Bank, ατομικές επιχειρήσεις, όπως π.χ. εμπορικά καταστήματα, μπορούν να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους με μια απλή πληκτρολόγηση του ΑΦΜ της επιχείρησης ή σκανάροντας το IRIS Payments QR code τους, χωρίς να απαιτείται οι καταναλωτές να γνωρίζουν τον αριθμό IBAN του λογαριασμού της επιχείρησης. Με την εκτέλεση  της πληρωμής, η επιχείρηση λαμβάνει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω ειδοποίησης στο κινητό που έχει δηλώσει κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, διευκολύνοντας την επιβεβαίωση της συναλλαγής με απλό και ασφαλή τρόπο.

Οι υφιστάμενοι πελάτες της Τράπεζας, μπορούν να ενεργοποιήσουν με πολύ απλά βήματα την υπηρεσία μέσω του Attica Mobile και του Attica e-banking και να απολαύσουν μια σειρά πρόσθετων ευκολιών, όπως είναι η προσθήκη του δικού τους IRIS QR code στο ψηφιακό πορτοφόλι Apple Pay ή Google Pay.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Attica Bank, στο τηλεφωνικό κέντρο 210 3669000 και στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.